#

Over Ons.

Biotikos is opgestart te Monaco in 1997 en was onderdeel van de bedrijvengroep EMEC, welke bekend was op de internationale markt en actief was sinds 1970.  Biotikos werd in 2008 overgenomen door Biotikos International Bvba, met aan het hoofd Brigitte Raats en Marc Van Oerle.

Biotikos International Bvba is een groothandel in etherische olie, plantaardige olie, (waar wij als internationaal bedrijf de beste uitzoeken in het land van oorsprong), alsook een groot gamma in verstuivingstoestellen.  Wij werken op maat van de klant, en zorgen dan ook voor een persoonlijke service.  Behalve onze eigen merken  BIOTIKOS® en BIOS AIR® zijn we tevens producent voor derden onder eigen naam.  Onze belangrijjkste markten zijn Europa en Azië.

 BIOTIKOS® is een volwaardig gamma voor lichaamsverzorging en welzijn op basis van aromatherapie.

Zoals de naam het zelf zegt, is aromatherapie een therapie die gebruik maakt van plantaardige en etherische oliën die gekend zijn voor hun geurende krachten en hun veelzijdige eigenschappen. Deze wetenschap heeft BIOTIKOS® geïnspireerd om een gamma te creëren met volledig natuurlijke producten.

Biotikos International Bvba realiseert haar doelen met een professioneel en gemotiveerd team. Op deze manier willen wij een productief befrijf ontwikkelen en bijdragen aan een betere en gezondere wereld.  Ons bedrijf staat garant voor kwaliteitsproducten. Wij zijn dan ook één van de weinigen die goedkeuring hebben om onze Bio-oliën te gebruiken in voeding.  Door deze zeer strenge controle zijn deze dan ook garant voor gebruik op medisch vlak.